Leiligheter

Leiligheter

Pluscamp Saltstraumen Camping har 2 leiligheter med dusj/wc, TV og oppvaskmaskin.

Trådløst gratis WiFi.

Saltstraumen Camping er åpen året rundt. I sommersesongen er vår resepsjon åpen mandag til fredag 8-23, lørdag og søndag 9-22.  Vi har det mest nødvendige i vår lille kiosk.

NB: På grunn av Korona-situasjonen må dere beregne 95 kr per person for leie av sengetøysett med håndduker i alle hytter og leiligheter. I år er det ikke mulig for gjestene å ta med seg eget sengetøy.

Leilighet 30

Leilighet med 3 soverom for 6-8 personer. 2 soverom med 1 familieseng,(dvs. 1 dobbelseng med enkel køyeseng over) og 1 soverom med dobbelsenger. Bad med WC og dusj samt varme i gulvet.

Ordentlig kjøkken med komfyr, kaffetrakter, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Leilighet 26

Leilighet med 1 soverom for 2-3 personer (1 familieseng, dvs. 1 dobbelseng med enkel køyeseng over). Bad med WC og dusj samt varme i gulvet.

Minikjøkken med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr.

Leilighet 25

Leilighet med 1 soverom for 4 personer (1 dobbelseng og 1 køyeseng). Bad med WC og dusj samt varme i gulvet. Ordentlig kjøkken med komfyr, kaffetrakter, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.

Leilighet dykkehytte

Leilighet med 3 soverom for 8-10 personer. 2 soverom med 1 familieseng,(dvs. 1 dobbelseng med enkel køyeseng over) og 1 soverom med 2 køysenger. Bad med WC og dusj samt varme i gulvet.