Pluscamp Saltstraumen Camping

Saltstraumen Camping ligger et steinkast fra tidevannsstrømmen Saltstraumen som regnes som verdens sterkeste tidevannsstrøm. Med hytter og leiligheter i variert størrelse og bobil/ caravanplasser er vi et perfekt stoppested ved Kystriksveiens nordligste naturlige severdighet. Det er en mektig opplevelse å sitte ved vannkanten og høre buldringen fra de enorme vannmassene og se hvirvlene som skapes under Saltstraumenbroen.

Saltstraumen Camping ble startet opp i 1985 av Arvid og Karen Eva Nyheim. Dagens eier Geir Nyheim overtok i 2004.

Saltstraumen Camping er åpen året rundt og har 19 hytter og 4 leiligheter med dusj/wc, TV og oppvaskmaskin. Vi har også 4 enkle hytter for overnatting, mange teltplasser og ca. 80 caravanplasser.

I det nyrenoverte serviceanlegget finns dusjer og toalett inndelt i små adskilte rom, og et familiebaderom. Trådløst gratis WiFi. Nybygd sløyerom og fryserom.

Fra campingplassen er det variert turterreng, og en del av stiene langs strømmen er tilrettelagt for rullestol. Fjellene i nærheten er attraktive for toppturer både sommer og vinter. Saltstraumen har rikt marint liv, og fiske er mulig fra land. Vi kan formidle båtutleie.

Saltstraumen DykkeCamp er lokalisert vegg i vegg, og tilbyr dykking samt snorkling i strømmen. Vi kjører også båtturer i Saltstraumen.

Bylivet i Bodø er kun 40 minutter unna med butikker, kafeer og restauranter, et rikt konsertliv, Nordlandsbadet og Norsk luftfartsmuseum. Det går buss fra Saltstraumen til Bodø flere ganger daglig.

Saltstraumen Camping

Snarveier

Campingkart