FAQ

Hvordan kommer jeg meg til Saltstraumen Camping?

Saltstraumen Camping ligger ved Riksvei 17, 33 kilometer fra Bodø, ved Saltstraumbrua. Buss (linje #4, #200 og #300) fra Bodø lufthavn og sentrum tar cirka 40 - 55 min. Nærmeste busstopp er ved Saltstraumen kirke, ved Saltstraumen brua.

Resepsjonens åpningstider

Saltstraumen Camping er åpen året rundt. I sommersesongen er vår resepsjon åpen mandag til fredag 8-23, lørdag og søndag 9-22. Vi har det mest nødvendige i vår lille kiosk. Ankommer dere utenom åpningstid, finn dere en ledig plass, og kom til resepsjonen dagen etter for registrering og betaling. Servicehus og Wi-Fi er åpent. Utenfor sesongen er vi oftest til stede på dagtid. Finner du ingen i resepsjonen, ring 75 58 75 60 eller 90 09 83 62 (Geir).

Vask av hytter ved avreise

Vask av hyttene inngår ikke i prisen. Ønsker dere å bestille vasking ved avreise, gi beskjed i resepsjonen. Vask koster 300 kr.

Har alle hytter eget bad?

Hyttene 1-20 har eget bad med WC og dusj. Våre gamle hytter, nr 21-24 har ikke innlagt vann. Leilighetene har eget bad med WC og dusj.

Kan man ha dyr i hyttene?

Ja, vi tillater hund på vår campingplass, men vi stiller krav om at dyrene ikke får oppholde seg i seng eller sofa, og at dere er nøye med renholdet ved avreise. (støvsuger får dere låne ved å henvende dere i resepsjonen). Tenk på at andre kan være redde for hunder eller allergiske, så hold alltid hunder i bånd på campingens uteområde. Vennligst plukk opp all hundebæsj.

Restaurant, cafe´ og hotell med spa i nærheten

Like ved oss (200 meter) har vi Saltstraumen Hotel med restaurant og velværeavdeling/SPA. Nede ved Saltstraumen har vi Cafe Kjelen , kjent for sin gode møsbrømlefse og fine utsikt utover strømvirvlerne. Ca 1 km innover i fjorden over broene ligger Tuvsjyen , en steinaldersopplevelse med matservering i jordgamme.

Er det langt å gå for å se selve saltstraumen, og finnes det fiskemuligheter?

Saltstraumen ligger 250 meter unna, det går en fin turløype ned til strømmen og langs med vannkanten under broen. Stien er tilrettelagt for rullestol. Under broen og langs stien er det fint å sitte og både se og lytte til strømhvirvlene. Spør i resepsjonen om når straumen er på sitt sterkeste denne dagen. Fiskeplasser finns i gåavstand på både inn og utgående strøm.

Hvor kan vi leie båt for å komme ut å fiske?

Saltstraumen Brygge , rett på andre siden av begge broene, på Tuv, har fiskebåter for utleie per døgn. Telefon 924 55 100.

Finnes det kjøle og sløyerom på campingen?

Ja, vi har både nybygd fryserom og nybygd sløyerom på campingen. Fiskeslo skal kastes i beholdere forbeholdt dette, men vi ser helst at dere sløyer fisken nede på fiskeplassen, og lar måsene få nyte godt av det.

Kan jeg reservere hytte/leilighet til neste påske allerede nå?

Ja, via vår online-booking skal dere kunne reservere i god tid. Om ikke, så send oss en mail så hjelper vi gjerne til.

FAQ

Snarveier

Campingkart